14.3.09

Πάει καιρός... πρόταση!

Πάει καιρός … κι όμως είμαι ακόμα εδώ. Ζω, εμπνέομαι, γράφω, φαντάζομαι… πότε πότε σχεδιάζω κιόλας για το μέλλον χωρίς όμως να ονειρεύομαι ακόμα. Νομίζω όμως λίγο η κρίση και η μείωση της εργασίας θα δώσουν το χρόνο για τη δημοσίευση νέων post. (τι νέων δηλαδή, αφού στην πραγματικότητα έχουν γραφτεί μήνες πριν, αλλά δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα… επιφυλάσσομαι λοιπόν!)
Πόσο πιο δυναμική μπορούσε να είναι η επιστροφή μου μέσα από μια πολύ ελπιδοφόρα είδηση της πόλης μου!
Ο δήμος Ηρακλείου στρέφει τα φώτα στον πολιτισμό την τέχνη, τη δημιουργία, το παιχνίδι, την ενημέρωση για τους πολίτες.. Διοργάνωσε και πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο πολιτιστικούς αγώνες για όλες τις ηλικίες με πολλά διαφορετικά θέματα. Για την ακρίβεια παρουσιάζονται θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, σεμινάρια θεάτρου, κινηματογράφου, χορού, μουσικής, διαγωνισμοί φωτογραφίας, λογοτεχνίας αλλά διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει εδώ!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια πολύ ωραία, έξυπνη κι αισιόδοξη πρωτοβουλία του δήμου για όλους τους πολίτες. Α μη τι άλλο αναβαθμίζει τρόπον τινά το βιοτικό επίπεδο προσφέροντας εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης σε όλους μας.
Και το σημαντικότερο οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται έναντι μικρού αντίτιμου και συνεπώς παρόλη την οικονομική κρίση δεν είναι δύσκολο σε κάποιον να συμετέχει.

2 σχόλια:

Lykos είπε...

Πολύ ενδιαφέρον... νομίζω θα στείλω 2-3 φωτογραφίες κι ας μην περιμένω τπτ
;)

Αθηνά είπε...

έτσι μπράβο! δραστηριοποίηση! ίσως και η καλύτερη ψυχοθεραπεία ;)

Πάσχα το Ορθόδοξον! (;)

Δε συνηθίζω να εμπνέομαι από θρησκευτικές γιορτές για τις αναρτήσεις μου. Μα φέτος αισθάνομαι πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη να γράψω για την ...