9.6.07

radioactive festival!

Για 6η φορά φέτος διοργανώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό των σπουδαστών του ΤΕΙ Ηρακλείου studio fm1το radioactive festival!

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της 1ης Ιουνίου με τις παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του ΤΕΙ Ηρακλείου με εκθέσεις φωτογραφίας και manga και προβολές ταινιών manga και συνεχίστηκε τα βράδια 1ης και 2ης Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, με καλεσμένους τους: matisse, Κωνσταντίνο Β., DJ Mikele, Rockaholics, Δ. Πουλικάκο με τους Άσσους του καράτε V2 και τους Blues Wire. (Περισσότερες πληροφορίες στο του fm1)

Το κλίμα για άλλη μια φορά ήταν μαγικό. Οι φοιτητές – διοργανωτές με πρόσωπα αγχωμένα και φιλόξενα για την επιτυχία, ο ουρανός καθαρός, τα συγκροτήματα στην πλειοψηφία τους έδειχναν τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους στο festival, η μεγάλη σκηνή εξοπλισμένη για πρώτη χρονιά με σύγχρονα πτυσσόμενα ηχεία και τα τεράστια πανό του radioactive festival να πρωταγωνιστεί , τα παιδιά του fire show να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τα στέκια με τις μπύρες και τα σουβλάκια πλήρως εξοπλισμένα, το στέκι με το παζάρι cd και το στέκι του συλλόγου «ευ ζω με τον καρκίνο» έδιναν επίσης χρώμα στο χώρο. Το θέατρο δρόμου, με τη σειρά του, συγκλόνισε το κοινό με τους αυτοσχεδιασμούς και τα interactive όπου για ένα μέρος της μίνι παράστασης έπρεπε και κάποιοι θεατές να συμμετέχουν… χορεύοντας, αλλά και επιλέγοντας από τα μαγικά κουτιά των ηθοποιών χαρτάκια με μηνύματα, όπως «να ζεις», «να βουτάς στα βαθιά», «να ταξιδεύεις», «να αγαπάς»… (εμένα μου έτυχε το «να ονειρεύεσαι…» - ότι πραγματικά ήθελα να ακούσω εκείνη τη στιγμή ;) )!!



















To super happening όμως ήταν ο σκύλος του συγκροτήματος που βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τις κιθάρες και το συγκρότημα, και πόζαρε στους έκπληκτους φακούς μας!
(βλ. φώτο αριστερά)

Άλλη μια προσπάθεια που άξιζε τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση όλων μας, γιατί εκτός των άλλων, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα διατέθηκαν για το σύλλογο «ευ ζω με τον καρκίνο».

Θερμά συγχαρητήρια παιδιά! Κάθε χρόνο και καλύτερα! Πάντα τέτοια!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκ μέρους του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για το πολύ καλό άρθρο σου.Περάσαμε όλοι τέλεια.Επίσης,να ευχαριστήσουμε και όλους όσους παρεβρέθηκαν στο φεστιβάλ. Ελπίζουμε να μείνατε ευχαριστημένοι.Αντε πάμε και για το 7ο...Σας περιμένουμε.


stay tuned: STUDIOFM1 105,4

Πάσχα το Ορθόδοξον! (;)

Δε συνηθίζω να εμπνέομαι από θρησκευτικές γιορτές για τις αναρτήσεις μου. Μα φέτος αισθάνομαι πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη να γράψω για την ...