7.12.06

Το soundtrack της ζωής μας…


Η ζωή είναι ένα καλο-στημένο θέατρο, μια ρεαλιστικά σκηνοθετημένη δραματική πράξη με πλοκή, περιπέτεια, ρομαντικές στιγμές, ώρες αγωνίας, εναλλαγή συναισθημάτων και κάθαρση.
Οι ηθοποιοί πολλοί. Για την ακρίβεια όλοι εμείς. Και καθένας από μας είναι πρωταγωνιστής στη δική του πράξη. Οι ηθοποιοί δεν κάνουν διάλειμμα. Αν και κάποιες φορές κουράζονται, πάντα παλεύουν να είναι γεροί και να κρατηθούν στο σανίδι.
Και όπως κάθε δραματική πράξη που σέβεται τον εαυτό της, έχει κι αυτή soundtrack. Τώρα είναι στο χέρι μας να δώσουμε στη δική μας παράσταση τη μουσική που αντιπροσωπεύει και ταιριάζει σε εμάς, ανάλογα πάντα με την κατάστασή μας.
Πράγματι, η μουσική είναι έκφραση, είναι πνοή, κινητήρια δύναμη, ζωντανός οργανισμός, σύντροφος, φίλος παλιός κι αγαπημένος, κάτι να ξεσπάσεις, ένας ώμος που δεν θα ντραπείς να δακρύσεις, ένας χορός που δεν θα αρνηθείς να χορέψεις! Δεν έχει σημασία το είδος… αν υπάρχουν είδη.
Σημασία έχει να ντύνεις πάντα τις μέρες και τις νύχτες σου με μουσική, με ήχους αγαπημένους, με μελωδίες για σένα ξεχωριστές!
Μην χάνεις στιγμή λοιπόν, άνοιξε το ραδιόφωνο, και βάλε το soundtrack στη ζωή σου!

1 σχόλιο:

MpG_Berserk είπε...

Δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα με με την προσέγγιση σου στον όρο ζωή. Συμφωνώ πάντως με τη ανάγκη και χρησιμότητα της μουσικής, ενός αγαπημένου τραγουδιού, ενός ρυθμού που θα σε κάνει να ξεχαστείς έχεις δεν έχεις τις μαύρες σου και θα ταξιδέψεις αυτά τα 3 ως 5 λεπτά που κρατάει...Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ονειροπόλους, αισθηματίες και γενικότερα σε άτομα με φαντασία...!
Προσωπικά προτιμώ το mp3 player μια και το sountrack μ'αρέσει να το διαλέγω εγώ κι όχι το ραδιόφωνο του οποίου αμφισβητώ την ποιότητα, αλλά αυτό έιναι μια άλλη ιστορία για αγρίους!!! Keep up the good writing!

Πάσχα το Ορθόδοξον! (;)

Δε συνηθίζω να εμπνέομαι από θρησκευτικές γιορτές για τις αναρτήσεις μου. Μα φέτος αισθάνομαι πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη να γράψω για την ...